David Guetta ft. Rihanna : Who’s That Chick Remixes

Singlet · Stara.fi

Ranskalainen konemusiikin kultasormi David Guetta on saanut biiseilleen vuosien aikana lukuisia nimekkäitä vierailijoita, ja tällä kertaa vuorossa on r&b-suosikki Rihanna. Tuloksena syntyi kappale Who’s That Chick, josta on nyt julkaistu myös remix-single.

Guettan neljänneltä One More Love -studioalbumilta lohkaistu single on kuultu maailmalla jo Doritosin mainoskampanjassa, mutta Suomessa kampanjaa ei tosin ole nähty. Remix-versiolta löytyy sekä Afrojackin että FMIF:n näkemykset kappaleesta. Kumpikaan ei ole tavoittanut kovinkaan suurta hittipotentiaalia.

FMIF:n kaksi versiota ovat kevyempää ja eräällä tavalla eurompaa tanssimätkettä, mutta soundit ovat jääneet turhan aivan turhan ohuiksi eikä mukaan ole löydetty juurikaan uusia melodiakoukkuja, jotka ovat nykyisin parhaiden remixien tunnusmerkkejä. Tällä kertaa tuntuu että yli on menty siitä missä aita on ollut matalin. Versio ei toimi tästä syystä kovinkaan kaksisesti myöskään tanssilattialla. Afrojack tarjoilee jo selvästi tyylikkäämpää ja housempaa näkemystä tanakalla biitillä varustettuna. Mukaan on kehitelty erilaisia breikkejä, bridgejä ja nostoja, mitkä luovat hyvin tunnelmaa. Lopputulos jää kuitenkin hieman vaisuksi.

Pisteet 2/5