Kelly Osbournen tuskallinen leikkaus – jalat murretaan väkisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Kelly Osbourne on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja huiman laihtumisensa merkeissä. Kerroimme äskettäin kuinka hän paljasti pissanneensa vahingossa housuun, kun hänet säikäytettiin The Ellen Degeneres Show –ohjelmassa.

Nyt Kelly on otsikoissa kivuliaan leikkauksen merkeissä. Hänen molemmat jalkansa tullaan nimittäin murtamaan leikkaussalissa. Kelly on kärsinyt jo vuosien ajan jalkaongelmista, kuten lättäjaloista ja vaivaisenluista. Nyt hän on viimein päättänyt ottaa härkää sarvista ja leikkauttaa ongelmat kerralla kuntoon. Operaatio on kuitenkin suuri, eikä Kelly voi sen jälkeen kävellä moneen viikkoon.

– Tämän piti tapahtua joskus joka tapauksessa, mutta Tanssii tähtien kanssa aikaisti sitä kymmenellä vuodella. Kirurgien pitää murtaa molemmat jalkani ja luuduttaa ne uudelleen oikealla tavalla. Olen venyttänyt leikkausta, koska sen jälkeen en voi kävellä ainakaan kuukauteen, Kelly Osbourne kertoi Access Hollywoodille.

E! Online -julkaisu haastatteli naista vastikään erityisestä syystä, sillä tämä paljasti olevansa maaninen HIV-testin suorittaja. Kelly paljasti käyvänsä joka vuosi testeissä, sillä tämä luo hänelle turvallisuuden tunnetta nykyään niin vastuuttomassa maailmassa.

– Aloitin testeissä käymisen 17-vuotiaana. Se on osa vuosittaista lääkärintarkistustani. vastikään vietetty AIDS-päivä on mielestäni hyvä esimerkki siitä, miten surullinen ja ahdistava tauti AIDS on. Ei sitä voi paeta ja ihmiset ajattelevat ettei se voisi tarttua heihin. Ei se välttämättä tartu, jos suojaudut siltä. Kondomin käyttö on tärkeää ja sen tulisi olla selvääkin selvempi tieto jokaisen aivoissa, Osbourne lateli E! Online -julkaisulle.