BB-voittajan missityttöystävä Googlen kovin nousija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin, kuinka maailman suosituin hakukone Google julkisti Suomen haetuimmat sanat ja julkkikset. Hieman yllättäen haetuin julkkistähti oli hiphop-artisti Petri Nygård, kun kohublondi Johanna Tukiainen sijoittui kakkoseksi.

Nyt Google on julkaistanut tiedotteessaan lisää mielenkiintoisia tilastotietoja kuluneen vuoden hauistaan. Googlen mukaan Big Brother -kilpailun taannoin voittanut Niko Nousiainen ja hänen BB-vierailunsa nostivat huimasti myös tyttöystävän suosiota. Nikon kanssa avoliitossa asuva Miss Helsinki 2010 Sofia Ruusila oli nimittäin listalla nopeimmin noussut kotimainen julkisuuden henkilö. Ulkomaisista ykkönen oli Salem Al Fakir.

Nopeimpien nousijoiden listalla olivat mukana myös Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen, hiphop-tähti Paleface ja teinitähti Justin Bieber. Televisio-ohjelmista ykkönen oli Big Brother, kakkonen Salatut elämät ja kolmonen Pikku kakkonen.