Christina Aguileran ex-aviomies ei suostu muuttamaan pois

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut parin viime vuoden ajan hieman alavireessä ainakin ammatillisessa mielessä, sillä neitokaisen äänitteet eivät ole menestyneet ihan aikaisempian julkaisujen tapaan. Poptähden tuorein Bionic-albumi jäi taannoin monien muiden levyjen jalkoihin.

Levyn julkaisemisen jälkeen Christina on ollut otsikoissa lähinnä negatiivisissa merkeissä, sillä hänelle tuli taannoin avioero ja viime viikolla hänen yksityiset alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen. Nyt Radar Online uutisoi, että Christinan tuleva ex-mies Jordan Bratman ei suostu muuttamaan pois pariskunnan yhteisestä kodista. Tästä syystä Christina on joutunut etsimään itselleen ja lapselleen uuden tilapäisen majapaikan Los Angelesista. Samalla selvisi, että juuri Christina teki päätöksen erosta.

Verkkoon päätyneet yksityiset alastonkuvat on otettu artistin kotona stylistin työtä varten ja kuvat on nyt hakkeroitu stylistin koneelta julkiseen levitykseen. Kuvat levisivät kulovalkean tavoin ympäri verkkoa. Laulajan edustajat ovat valmiita aggressiivisiin toimenpiteisiin kuvien takia. Kuvia on kuitenkin enää tässä vaiheessa mahdoton saada pois verkosta, mutta niitä julkaisseille verkkosivustoille voi olla tulossa kutsu leivättömän pöydän ääreen.