Johanna Tukiainen paljasti: ”Arto on varsinainen pukki…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on keikkaillut viime viikkoina tavallista ahkerammin, kun erityisesti pikkujoulut ovat työllistäneet häntä runsaasti. Samalla hän on kuitenkin ehtinyt suunnitella myös tulevia talvihäitään.

Häitä tanssitaan 26. helmikuuta Saariselällä. Nyt Tukiainen kertoo kuitenkin kuulumisiaan blogissaan ja paljasti, että myös hänen kihlatullaan Artolla on ollut tärkeä rooli keikoilla. Mies on nimittäin päässyt pukittelemaan oikein urakalla.

– Lauloin keikallani siis kolme biisiä, ja firman keikalla esitin vielä lopuksi Mariah Careyn All I Want For Christmas Is You romanttisen joulubiisin, jonka siis tanssin seksikkäässä tonttuasussa. Arto oli vieressä joulupukkina. Arto on muutenkin varsinainen pukki, heh heh, Johanna Tukiainen kirjoittaa.

Lisäksi Johanna paljasti, että hänen morsiusneidoikseen ovat tulossa ainakin siskot Julia ja Jasmina sekä ystävä Katarina. Tuleva morsian haaveilee näkevänsä häissään viisi minuuttia kestävän ilotulituksen. Kutsuvieraita juhliin on tulossa noin 150.