Menestysleffa 8 Mile saa jatkoa – Eminem jälleen elokuvatähtenä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime kesänä uuden Recovery-albuminsa julkaissut hiphop-tähti Eminem piti taannoin pitkään taukoa musiikkiuraltaan, mutta fanit eivät kaikonneet eikä suosio hiipunut. Interscope -levy-yhtiön kesäkuun lopussa julkaisemien myyntilukujen mukaan Eminemin uutta albumia myytiin ensimmäisellä viikolla CD-levyinä peräti 741.000 kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa.

Eminem esiintyi pääosassa omaan elämäänsä löyhästi perustuvassa elokuvassa 8 Mile, joka oli ensi-illassa Suomessa vuonna 2002. Toronto Sun -julkaisu kertoo artistin olevan nyt jälleen aikeissa astua valkokankaalle, sillä hänelle on tarjottu pääroolia nyrkkeilyhenkisessä Southpaw-elokuvassa. Käsikirjoittajana on toiminut Sons of Anarchy -sarjan tekijä Kurt Sutter.

– Tämä elokuva on tavallaan jatkoa elokuvalle 8 Mile. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin metaforaan perustuva filmi, eikä elämäntarina. Eminem tulisi olemaan nyrkkeilijä, jolla on vaikeuksia elämässään. Hän kuitenkin taistelee tyttärensä hyvinvoinnin puolesta, joten tämä on tavallaan tarina artistin itsensä taisteluista lähivuosien aikana. Nyrkkeily on vain vertauskuva, AllHipHop.com tarkentaa.