Shokkiero! Hollywoodin teinisuosikkien rakkaus loppui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo parin vuoden ajan lukeutuneet Vanessa Hudgens ja Zac Efron ovat eronneet. High School Musical -teinielokuvista tuttu pariskunta ehti seurustella yli kolmen vuoden ajan.

Erosta ensimmäisenä uutisoineen Us Magazine -lehden mukaan eroon ei liity tällä tietoa kolmatta henkilöä. 23-vuotiaan Efronin ja 21-vuotiaan Hugensin lähipiiri on vahvistanut eron ja kertonut sen olleen molempien päätös.

– He olivat olleet yhdessä niin pitkään. Suhde vain kuivui kokoon. He ovat edelleen ystäviä ja puheväleissä keskenään. Eroon ei liity mitään dramatiikkaa, vaan he ainoastaan kasvoivat erilleen, lähde kertoi.

Uutinen erosta tuli todellisena yllätyksenä, sillä vain muutama viikko sitten Vanessa ja Zac kuvattiin suutelemassa toisiaan intohimoisesti yhteisellä lemmenlomalla Havaijilla. Vuosien varrella he ovat toistuvasti kehuneet kuinka rakastuivat toisiinsa ensisilmäyksellä. Vielä kesäkuussa he hehkuivat rakkautta Glamour-lehden haastattelussa.