IL: Johanna Tukiaisen häät voivat vaihtua vankilatuomioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen on viime viikkoina hehkunut onnea, kun hän on suunnitellut helmikuussa Saariselällä järjestettäviä talvihäitään. Taannoin keskenmenon saanut julkkistähti on nyt kuitenkin kohdanut yllättävän ongelman.

Iltalehti nimittäin kertoo tänään, että Tukiainen on jälleen saanut syytteen pahoinpitelystä. Asiaa käsitellään lehden mukaan Helsingin käräjäoikeudessa tammikuussa. Mikäli Johanna Tukiainen katsotaan syylliseksi uuteen pahoinpitelyyn, joutuu hän todennäköisesti vankilaan.

Kohujulkkis kärsii nimittäin parhaillaan ehdonalaista tuomiota aikaisemmasta pahoinpitelyistä, ja uusien rikosten myötä ehdollinen vankeustuomio voidaan muuttaa ehdottomaksi. Uusi pahoinpitelysyyte koskee kesäkuussa Helsingissä sattunutta tapausta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat