Hittisarjan pariskunta hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Michael C. Hall sairastui viime vuonna syöpään, mutta halusi pitää asian vain lähipiirinsä tiedossa. Mullan alla ja Dexter -sarjojen tähti ei nimittäin kertonut diagnoosistaan ja saamistaan syöpähoidoista lainkaan edes vastanäyttelijöilleen.

Dexter-roolistaan Golden Globe -pystillä palkittu Hall ja hänen samassa sarjassa näyttelevä vaimonsa Jennifer Carpenter ovat asuneet erillään jo jonkun aikaa, mutta nyt he ovat eroamassa lopullisesti. Pariskunnan edustajat ovat vahvistaneet päätöksen ja viralliset hakemukset ovat matkalla oikeuteen. Lähde kertoi Access Hollywood -julkaisulle pariskunnan riidelleen paljon, mutta virallista syytä erolle ei ole annettu.

Michael C. Hall on myös taannoin kieltänyt avioliiton vaikuttaneen heidän rooleihinsa Dexter-sarjassa ja aikaisemmin tänä vuonna hän totesi heidän tekevän työtään ammattilaisten tavoin. Kyseessä ei ole miehen ensimmäinen avioliitto, sillä hän oli viisi vuotta naimissa teatterissa näyttelevän Amy Spangerin kanssa. He erosivat vuonna 2006 ja vuonna 2008 mies avioitui Jennifer Carpenterin kanssa.