Aisleyne Horgan-Wallacella historian paljastavin rintavako?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi viime vuonna kohuotsikoihin paljastelullaan. Julkisuuteen kaunotar on tosin noussut mallintöidensä lisäksi myös Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Lontoolaisella klubilla paljastellut tähti noteerattiin viime vuonna aina Yhdysvaltoja myöden, ja nyt historia on toistanut itseään. Tällä kertaa Aisleyne on nimittäin esiintynyt julkkisjuhlissa pienessä mekossa, jonka rintavako lähentelee todennäköisesti jo Guinnessin ennätystä. Kaula-aukosta ei nimittäin voida enää tämän asun kanssa edes puhua.

31-vuotias englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace on julkkistähti, joka tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut kuitenkin urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.