Stara Aisleyne Horgan-Wallace

Viihdeuutiset

Aisleyne Horgan-Wallace kuin suoraan Baywatchista – uhkeana rannalla

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi pari vuotta sitten kohuotsikoihin paljastelullaan. Julkisuuteen kaunotar on tosin noussut alunperin mallintöidensä lisäksi Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan kotimaassaan viinaanmenevänä ja huonosti käyttäytyvänä julkkistyrkkynä, joka ei viinahuuruissaan juuri sulojaan peittele. Nyt hän on kuitenkin poseerannut Los Angelesin maineikkaalla Venice Beachilla näyttävissä uikkareissa.

33-vuotias englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.

Viihdeuutiset

Aisleyne Horgan-Wallacella historian paljastavin rintavako?

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi viime vuonna kohuotsikoihin paljastelullaan. Julkisuuteen kaunotar on tosin noussut mallintöidensä lisäksi myös Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Lontoolaisella klubilla paljastellut tähti noteerattiin viime vuonna aina Yhdysvaltoja myöden, ja nyt historia on toistanut itseään. Tällä kertaa Aisleyne on nimittäin esiintynyt julkkisjuhlissa pienessä mekossa, jonka rintavako lähentelee todennäköisesti jo Guinnessin ennätystä. Kaula-aukosta ei nimittäin voida enää tämän asun kanssa edes puhua.

31-vuotias englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace on julkkistähti, joka tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut kuitenkin urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.