Morgan Freeman julistettiin kuolleeksi – onkin elossa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosikkinäyttelijä Morgan Freeman loukkaantui kaksi vuotta sitten vakavasti auto-onnettomuudessa. Näyttelijän vasen käsi murtui käsivarresta ja kyynärpäästä ja hän sai rajun iskun myös olkapäähänsä. Vammoja korjailtiin 4,5 tuntia kestäneen leikkauksen avulla, mutta Freeman kärsii edelleen hermovaurioista kädessä.

Miehen fanit ovat olleet onnellisia tämän selviytymisestä, mutta nyt heidät säikäytettiin totaalisesti. CNN tiedotti nimittäin Twitterissä Freemanin menehtyneen kotonaan Burbankissa, ja tietoisku käynnisti mittavat surunvalittelut ja osanotot muiden muassa kyseisen tähden perheelle. Kaikkien onneksi kyseessä oli kuitenkin vain virhe, joka korjattiin Freemanin ystävän Peter Sharkmanin toimesta.

– Freeman oli ja on edelleen erittäin elävä, Peter Sharkman vastasi CNN:n tiedotteeseen.

Tämän jälkeen kyseinen uutinen poistettiin Twitteristä ja CNN myönsi julkaisemansa tiedon olleen väärinkäsitys. Faneille tämä oli suuri helpotus, sillä huoli Morgan Freemanin terveydentilasta on erittäin suuri aikaisemmin mainitun auto-onnettomuuden takia.

Näyttelijä on ollut paljon poissa työkuvioista onnettomuudesta lähtien. 72-vuotiaan Freemanin viimeisin Suomessa nähty elokuva on tämän vuoden toimintaleffa Red. Ensimmäisen Oscar-patsaansa Freeman sai parhaasta miessivuosasta Clint Eastwoodin ohjaamasta elokuvasta Million Dollar Baby.