Christina Aguilera on paljastellut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut parin viime vuoden ajan hieman alavireessä ainakin ammatillisessa mielessä, sillä neitokaisen äänitteet eivät ole menestyneet ihan aikaisempian julkaisujen tapaan. Poptähden tuorein Bionic-albumi jäi taannoin monien muiden levyjen jalkoihin.

Levyn julkaisemisen jälkeen Christina on ollut otsikoissa lähinnä negatiivisissa merkeissä, sillä hänelle tuli taannoin avioero ja taannoin hänen yksityiset alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen. Popkaunotar on toki paljastellut ennenkin, sillä hän on ehtinyt vuosien varrella poseerata hyvinkin rohkeissa kuvissa. Nyt näitä otoksia on koottu kuvagalleriaan.

30-vuotias Christina Aguilera on ollut kiireinen Burlesque-elokuvansa merkeissä, sillä leffan ensi-illat ovat vieneet häntä vauhdikkaasti ympäri maailmaa. Viime viikolla Christina kertoi kovien kokemustensa vain kasvattaneen händä ihmisenä ja naisena. Hän paljasti kantavansa kovatkin kokemuksensa ylpeydellä.