Stara Pariisissa: Tron-elokuvan tähti Jeff Bridges videohaastattelussa

StaraTV Viihde · Stara.fi

Odotettu Tron: Perintö -elokuva sai Suomessa ensi-illan eilen perjantaina 17. joulukuuta. Viihdelehti Stara oli paikalla, kun elokuvan tähdet käväisivät Pariisissa kertomassa elokuvastaan. Toimittaja Antero Alhosen haastattelussa nähdään nyt elokuvan Oscar-palkittu päätähti Jeff Bridges.

Supertähti kertoo haastattelussa Tron: Perintö -elokuvan tekemisestä ja paljastaa olleensa innoissaan saadessaan näytellä nuorten tähtien kanssa ja käyttää uusia kuvaustekniikoita.

Muusikkonakin kunnostautunut Jeff Bridges ei tuntenut ennestään yhtään suomalaista yhtyettä, mutta oli aiheesta kovin kiinnostunut ja lupasi ottaa selvää erityisesti Nightwishistä. Lisäksi hän kertoo oman kantansa nettipiratismiin.