Christina Aguileran musikkiura ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut parin viime vuoden ajan hieman alavireessä ainakin ammatillisessa mielessä, sillä neitokaisen äänitteet eivät ole menestyneet ihan aikaisempian julkaisujen tapaan. Poptähden tuorein Bionic-albumi jäi taannoin monien muiden levyjen jalkoihin, mikä antoi viitteitä laulu-uran hiipumisesta.

30-vuotias Christina Aguilera on ollut viime viikkoina kiireinen uuden Burlesque-elokuvansa merkeissä, sillä leffan ensi-illat ovat vieneet häntä vauhdikkaasti ympäri maailmaa. Nyt hän onkin vihjannut, että musiikkiura saattaa olla hiljalleen takana, sillä supertähti haluaa panostaa jatkossa elokuvauraansa.

– Haluaisin tehdä jatkossa enemmän elokuvia ja ehkä vieläpä jotain muuta kuin musikaaleja. Olen ehdottomasti saanut pienen leffakärpäsen pureman. Tässä bisneksessä ihmiset pelkäävät ikääntymistä, mutta minä kannan sen ylpeänä. Sitä oppii niin paljon itsestään, että en voisi enää kuvitellakaan olevani parikymppinen. En haluaisi enää uudelleen käydä läpi aikuistumista, Christina Aguilera kertoi BANG Showbiz -julkaisulle.