Hollywood-komistus ei häpeä sukukalleuksiensa esittelemistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jake Gyllenhaal nähdään parhaillaan elokuvateattereissa rohkeassa roolissa yhdessä Anne Hathawayn kanssa. Heidät nähdään nimittäin nakuilemassa lukuisissa seksikohtauksissa. Laulajatähti Taylor Swiftin kanssa parhaillaan seurusteleva Gyllenhaal on nyt kommentoinut alastonkohtausten tekemistä.

Huippusuositussa Brokeback Mountain -elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Jake Gyllenhaal kertoo olevansa mielestään jo vanha tekijä alastonkohtauksissa, vaikka häntä siitä huolimatta jännittää kuvausryhmän edessä riisuminen.

– On epämukavaa olla alastomana kuvauspaikalla, mutta tunnen itseni nykyisin jo vanhaksi tekijäksi. Olen aiemmin tehnyt joitain rajujakin juttuja. Vanhempani opettivat, että pitää olla sinut vartalonsa kanssa. He kertoivat minulle, että kaikki ovat kauniita. Seksi ja rakkaus on tärkeää myös esittää oikealla tavalla. Meillä oli seksikohtaus jo Brokeback Mountainissa, joten tunsimme jo toisemme, Jake Gyllenhaal kertoi Live-lehdelle.