Natalie Portmanin sensuroitu peppukohtaus päätyi traileriin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Elokuvassa lesboroolissa nähtävä neitokainen oli taannoin otsikoissa myös toisenlaisten nakuilujen merkeissä.

Natalie Portman nähdään nimittäin ensi vuonna Your Highness -elokuvassa, jonka mainostrailerissa hän esiintyy puolialastomana kohtauksessa, jossa hän riisuu itsensä rannalla. Vaikka kaunottarella on yllään stringit ja rintaliivit, oli mainos silti liikaa ja kiellettiin Britanniassa seksuaalisen sisältönsä takia.

Nyt elokuvan traileri on kuitenkin julkaistu uudelleen ikärajalla varustettuna. Natalien riisumiskohtaus on siinä edelleen mukana, ja trailerista voidaankin huomata että kyseessä oli varsinainen myrsky vesilasissa. Mitään intiimiä trailerissa ei nimittäin nähdä.