Osbourne puolustaa vesipiippua poltellutta Miley Cyrusia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Teinitähti Miley Cyrus on ollut paljon otsikoissa poltettuaan vesipiippua kännykkävideossa. Kohu on kuitenkin neidon elämässä sivuutettu, sillä hän panostaa tällä hetkellä uuteen elokuvaansa täysillä.

Kaiken kohun keskellä on onneksi olemassa yksi julkkistähti, joka on astunut puolustamaan nuorta tähteä. Kyseessä on Kelly Osbourne, joka kertoi taannoin pahasta addiktiostaan kipulääkkeisiin. Nyt Osbourne julistaa Twitterissään Mileyn tarvitsevan vain tukea, sillä Miley ei ole mikään paha vitsaus.

– Tämä kaikki saa minut voimaan pahoin. Miley työskentelee hurjasti uransa eteen ja olen oppinut häneltä paljon. Hän on kunnioitettava nuori nainen ja olemme tulleet läheisiksi toisillemme. Ne ihmiset, jotka tuomitsevat hänet, tekevät minut sairaaksi. Miley on tehnyt vain yhden virheen ja hänet tuomitaan sen takia. Luottakaa minuun – Miley on oppinut läksynsä, Kelly Osbourne kertoi Twitterissä.