Historian hurjimmat stage diving -tempaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rock-konserteissa supertähdet ja jopa rohkeimmat yleisön edustajat ovat hyppineet jo kymmenien vuosien ajan lavalta yleisömeren päälle. Tämä niin sanottu stage diving on viime vuosina vähentynyt merkittävästi ainakin suurimpien bändien keikoilla, koska siitä aiheutuu vakavia terveysriskejä.

Amerikkalainen verkkosivusto on koonnut listan maailman hurjimmista daivauksista. Hieman yllättäen ykköseksi on nostettu Pinkin varsin laimea esitys, jossa hän matkasi yleisömeren päällä ilmalla täytetyn pallon sisällä. Kakkosena on sen sijaan hieman räväkämpi esitys, jossa yleisömeren päällä nähtiin surffaamassa pyörätuolissa istuva mies.

Kolmanneksi hurjimmaksi on listattu suoranainen klassikkotapaus, jossa Pearl Jam -yhtyeen tähti hyppäsi useiden metrien korkeudelta yleisömereen Hollannissa vuonna 1992. Rohkeutta vaati myös Beyoncen tapaus, jossa supertähti uskaltautui pienessä bodyssä yleisömereen. Saman tosin teki myös Lady Gaga ja vieläpä lähes alastomana. Katso nämä ja muut hurjat tempaukset tästä.