Onnettomuus Top Gearin kuvauksissa – suosikkijuontaja tajuttomana sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisiosarja Top Gear on jälleen kohdannut vastoinkäymisiä, kun sen kuvauksissa sattui uusi onnettomuus Syyriassa. Tällä kertaa juontaja James May kiidätettiin vuorostaan loukkaantuneena sairaalaan.

Kuvausryhmä ja juontaja olivat kuvaamassa Syyrian aavikolla ohjelman joulujaksoa, kun juontaja Jeremy Clarksonin auto jäi jumiin rinteeseen. Tiimi yritti saada autoa liikkelle, kun May yllättäen kaatui ja löi päänsä kiveen. Hän menetti tilanteessa tajuntansa, ja juontaja päätettiin kiidättää pikavauhtia sairaalaan. Ongelmaksi tosin muodostui se, että juontajat olivat aavikolla satojen kilometrien päässä lähimmästä kaupungista.

Asiasta uutisoinut The Sun kertoo, että sairaalassa Mayn päähän tullut haava ommeltiin kiinni, hänet laitettiin tiputukseen ja pää skannattiin. Lääkäreiden mukaan hän sai aivotärähdyksen, mutta voi muuten hyvin. Onnettomuuden syynä oli se, että juontaja seisoi hieman väärässä paikassa, jolloin hinausnaru pääsi äkkiä kiristyessään osumaan ja kaatoi hänet voimakkaasti maahan. Sattumalta juontajan takana oli kivirykelmä, johon hänen päänsä osui.

Katso kuva onnettomuudesta tästä.

Vuonna 2006 Top Gear -juontaja Richard Hammond taisteli hengestään ajettuaan tiettävästi maailmanhistorian rajuimman auto-onnettomuuden 507 kilometrin tuntivauhdista.