Ashton Kutcherin suuri suru: ”Löysin tyttöystäväni raa’asti murhattuna”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-pariskunta Ashton Kutcher ja Demi Moore ovat pysyneet vuosien mittaan yhdessä monista pettämiskohuista huolimatta. Suosittuja elokuvia ja televisiosarjoja tähdittänyt sekä tuottanut Kutcher on tällä hetkellä uransa huipulla.

Ashton Kutcherin menneisyyteen liittyy kuitenkin kipeitä muistoja. Mies menetti nimittäin vuonna 2001 silloisen tyttöystävänsä Ashley Ellerin raa’alla tavalla. Nuori nainen murhattiin ja murhasta on nyt syytettynä Michael Gargiulo. Miehen uskotaan olevan ehkä jopa sarjamurhaaja. Poliisin todisteiden mukaan mies on surmannut ainakin kolme naista, joten tuomio tuskin on ehdonalainen. Tapauksesta raportoi nyt Daily Mail -lehti, jonka mukaan Ashton Kutcher on valmis astumaan tuomioistuimen eteen syyttäjän todistajana. Oikeudenkäynti on luvassa ensi vuonna.

Kutcherin antama poliisinlausunto on karu. Näyttelijä kertoi aluksi ihmetelleensä miksei tyttöystävä avaa hänelle ovea. Ikkunasta sisään tähyillessään Kutcher näki verta lattialla. Hän luuli tätä aluksi punaviiniksi. Eller oli kuitenkin murhattu peräti 35 puukoniskulla. Murhasta syytettynä oleva Michael Gargiulo pidätettiin kaksi vuotta sitten toisen murhan vuoksi.