Osbournen sähköposti hakkeroitiin – tekijä mokasi nolosti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkistähti Kelly Osbourne on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja huiman laihtumisensa merkeissä. Kerroimme äskettäin hänen puhuvan myös Miley Cyruksen puolesta tämän vesipiippuskandaalissa. Nyt Kelly on ystävystynyt Mileyn kanssa ja kaverukset ovat poseeranneet myös yhteiskuvissa.

Tietokonehakkerit ovat olleet monien julkkisten riesana jo vuosien ajan. Muiden muassa Christina Aguileran stylistin koneelta hakkeroitiin äskettäin tähden alastonkuvat. Nyt tietokonenörtin uhriksi on joutunut Kelly Osbourne, kun hänen sähköpostiinsa murtauduttiin. Kelly kertoi asiasta Twitter-mikroblogissaan. Hän kirjoitti varsin uhkaavan tekstin kyseistä varasta kohtaan ja kertoi että tekoa tutkitaan tällä hetkellä viranomaisten voimin.

– Olen ottanut yhteyttä poliisiin. He ovat asian suhteen erittäin aktiivisia ja aikovat selvittää kyseisen ihmisen henkilöllisyyden ripeästi. Tutkinnat ovat siis käynnissä. Hakkeroija on kaiken lisäksi totaalinen idiootti, sillä hän on edelleenlähettänyt kaikki sähköpostini omaan postiinsa, Kelly Osbourne kertoi Twitterissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat