Autot törmäilivät jäisellä tiellä kuin keilapallot – katso uskomattomat videot

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä talvena ympäri Eurooppaa on satanut selvästi normaalia enemmän lunta, mikä on aiheuttanut runsaaseen lumeen tottumattomilla alueilla Keski-Euroopassa vakaviakin ongelmia. Myös Yhdysvalloissa lumi on sekoittanut liikennettä.

Kerroimme pari päivää sitten videon, jossa brittinainen yritti saada autoaan liikkeelle lumisella kadulla. Lopputuloksena auto törmäsi ilman kuljettajaa talon seinään ja videosta tuli nopeasti nettihitti. Luonto on hoitanut vastaavia videoita huimasti enemmänkin, ja olemme keränneet niistä muutamia artikkelin alle. Hurjin ”keilapallo” onnistuu tekemään viisi rajua törmäystä kymmenessä sekunnissa.

Lontoossa sijaitseva Euroopan suurimpiin lukeutuva lentokenttä Heathrow oli pitkään kokonaan suljettuna, kun kiitoteille satoi hieman lunta. Saarivaltion saamatonta toimintaa hämmästeltiin tuolloin ympäri maailmaa. Samaan aikaan esimerkiksi Helsinki-Vantaan ja Oslon lentokentät pyörivät nimittäin normaalisti, vaikka lunta tuli kymmenkertainen määrä.