Justin Bieberin fanitus meni liian pitkälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Tämä kävi ilmi viimeksi jouluna, kun kanadalaisessa kauppakeskuksessa syntyi täysi kaaos Justinin astellessa sisään.

Fanit ovat vuodattaneet rakkauttaan jo kymmenien miljoonien Twitter-viestien muodossa. Taannoin arveltiinkin, että noin kolme prosenttia kaikesta Twitter-viestiliikenteestä liittyy jollain tavalla Justiniin. Siten mukaan mahtuu myös hieman tavallisesta fanituksesta poikkeavaakin materiaalia.

Nyt verkossa on järkyttänyt nimettömän fanin julkaisema valokuva, jossa hän esittelee viilleltyä kättään Justinin fanikuvan edessä. Veriseen käteen on viillelty teksti ”JB I Love”, jota on tosin ehditty jo veikata myös tekaistuksi. Ainakin nimikirjaimet JB näyttävät hämmentävän aidoilta. Katso kuva alta.

Laulamisen ohella Bieberiltä löytyy myös bisnestaitoja, sillä muiden muassa Bieberin kynsilakkamallisto, hajusteet ja t-paidat ovat tuottaneet hänelle ja lähipiirille jo suuria summia rahaa. Hiphop-tähdistä erityisesti Usher on toiminut Justinin mentorina alusta saakka.