Las Vegasin uudenvuoden keikoista maksetaan miljoonia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, on nykyisin monimiljonääri ja naimisissa supertähti Beyonce Knowlesin kanssa. Tuleva uusivuosi vie miehen myös esiintymään estradille.

The Sun –lehti kertoo Jay-Z:n tekevän nimittäin vuoden vaihtumisen kunniaksi keikan yhdessä brittibändi Coldplayn ja Gwyneth Paltrow’n kanssa. Myös Beyonce-vaimo on mukana esiintyjälistalla. Keikkapaikkana toimii Cosmopolitan Resort & Casino Las Vegasissa.

Jay-Z tienaa esiintymisestään noin miljoona dollaria, ja saman summan saavat kaikki esiintyjät. Myös muualla esiintyvät tähdet tienaavat isoja palkkioita kyseisenä ajankohtana. Muiden muassa Rihanna saa noin 250.000 dollaria esiintymisestään Caesar Palacessa Las Vegasissa.

Jay-Z täytti taannoin 41-vuotta ja vaimo palkitsi hänet upealla lahjalla. The Sun -lehti kertoo miehen ajelevan nyt nimittäin uunituoreella Bugatti Veyron Grand Sport -autolla, jonka hinnaksi on ilmoitettu reilut kaksi miljoonaa dollaria. Kyseistä autoa kehuskellaan maailman nopeimmaksi, joten Jay-Z:n täytynee olla varovainen välttyäkseen sakoilta ja onnettomuuksilta.