Kelly Osbourne pokasi uuden komistuksen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Tietokonehakkerit ovat olleet monien julkkisten riesana jo vuosien ajan. Äskettäin hakkerin uhriksi joutui Kelly Osbourne, kun hänen sähköpostiinsa murtauduttiin. Nyt hän on raivonnut hakkerien sijaan myös ex-poikaystävälleen Luke Worrallille.

Kaunotar haukkui Twitter-sivustollaan pettäjä-Worrallia muiden muassa paskakasaksi. 22-vuotias Luke on onneksi mennyttä miestä Kellyn elämässä. Naisella on nimittäin nyt uusi heila, jonka kanssa hän kävi syömässä Nobu Berkeley –ravintolassa. Pariskunta poistui paikalta käsi kädessä ja uusi mies onkin tyyliltään varsin erilainen kuin Worrall.

Vielä nimetön herra oli tyylikäs vanhanaikaisella tavalla. Kelly ja seuralainen ovat myös kuvien perusteella tyytyväisiä toisiinsa. Harmi, että Kellyn joulu oli kuitenkin raskas. Tämä näkyi neitokaisen Twitter-blogin teksteissä.

– Jouluni meni hyvin tähän asti, mutta nyt tiedän kaiken Lukesta. Hän on pahinta, mitä minulle on koskaan tapahtunut elämässäni. Minulle on tästä lähtien aivan sama, mitä hänelle tapahtuu. Hän käytti minua hyväkseen täydellisesti. Poika saa olla onnellinen, etten kerro hänen tekojaan julkisesti. Paskakasa on yrittänyt saada minua jopa takaisin, mutta ei taida onnistua. Kiitos Jumalalle perheestäni, sillä he tukevat minua, Kelly Osbourne kirjoitteli Twitter-sivustollaan.