Supertähtien uskomattomat laihdutukset

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-julkkikset ovat ammatikseen esillä, ja joutuvat siksi panostamaan ulkonäköönsä monin eri tavoin. Kauneusleikkaukset, hiustenpidennykset ja Botox-hoidot ovat tuttuja varsinkin naisille. Esimerkiksi julkkistähti Kourtney Kardashian luottaa kuitenkin laihduttamiseen ruokavalion ja urheilun avulla.

Nyt People-lehti on listannut verkkosivuilleen Hollywoodin rajuimpia laihdutuksia ennen ja jälkeen -kuvien kanssa. Mukana ovat muiden muassa Kelly Osbourne, John Goodman, Sara Rue, Jennifer Hudson, Drew Carey, Kendra Wilkinson, Jason Alexander, Wynonna Jud ja Ricky Gervais.

Kourtney Kardashian synnytti vuosi sitten Mason-pojan. 31-vuotias Kourtney painoi tuolloin yli 63 kiloa ja häntä haukuttiin lihavaksi. Neito pudotti nimittäin vuodessa noin 20 kiloa, mikä on hieno saavutus. Tämä onnistui kaunottaren mukaan muiden muassa ruokavaliomuutoksilla. Myös juoksuharrastus ja voimaharjoittelu kuntosalilla ovat auttaneet laihtumaan.