Paula Abdul kiistää olleensa juovuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota poptähtenä nauttinut Paula Abdul palasi vuosien tauon jälkeen julkisuuteen, kun hänet kiinnitettiin American Idol -ohjelman tuomaristoon. Sittemmin hän sai kuitenkin potkut tuomarin paikaltaan aiheutettuaan sitä ennen kohua toilailemalla juovuspäissään.

Nyt Paula Abdul on ilmoittanut, että hänellä ei ole koskaan ollut alkoholiongelmaa. Kaiken lisäksi hän kiistää olleensa elämässään koskaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Todennäköisempää kuitenkin on, että hän ei muista olleensa koskaan juovuspäissään televisiolähetyksessä. Verkosta löytyy nimittäin kohuvideo, jossa Abdul nähdään vahvassa laitamyötäisessä ja josta jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä.

– Minulla ei ole koskaan ollut alkoholiongelmaa, vaikka olen ollut tässä bisneksessä jo aika pitkään. En ole koskaan elämässäni ollut juovuksissa. En koskaan! En käydä edes lääkkeitä, mutta olen muuten vain sekopää, Paula Abdul väitti CBS-kanavan sunnuntaiaamun haastattelussa.