Kelly Osbournen seksipaljastus hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tietokonehakkerit ovat olleet monien julkkisten riesana jo vuosien ajan. Äskettäin hakkerin uhriksi joutui Kelly Osbourne, kun hänen sähköpostiinsa murtauduttiin. Joulun alla hän raivosi hakkerien lisäksi myös ex-poikaystävälleen Luke Worrallille, jota hän haukkui Twitter-sivustollaan muiden muassa paskakasaksi.

– Jouluni meni hyvin tähän asti, mutta nyt tiedän kaiken Lukesta. Hän on pahinta, mitä minulle on koskaan tapahtunut elämässäni. Minulle on tästä lähtien aivan sama, mitä hänelle tapahtuu. Hän käytti minua hyväkseen täydellisesti. Poika saa olla onnellinen, etten kerro hänen tekojaan julkisesti. Paskakasa on yrittänyt saada minua jopa takaisin, mutta ei taida onnistua. Kiitos Jumalalle perheestäni, sillä he tukevat minua, Kelly Osbourne kirjoitteli Twitter-sivustollaan.

Cosmopolitan-lehden helmikuun numeron haastattelussa Kelly paljastaa varsin yksityisiäkin asioita elämästään. Hän nimittäin paljasti, että on edellisen kerran harrastanut seksiä Worrallin kanssa, josta hän erosi jo puoli vuotta sitten. Julkkistähti on siis ollut kuuden kuukauden ajan selibaatissa. Raivonpuuskastaan huolimatta hän kertoi olevansa edelleen ihastunut mieheen.

– En voi ohittaa sitä, että olen edelleen lätkässä häneen. En ole ollut sängyssä kenenkään kanssa Luken jälkeen, Kelly paljasti.