Viina vei taas yhden poptähden hautaan – hittinikkari kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmenien ajan musiikkimaailmaa hittikappaleillaan ihastuttanut laulaja-lauluntekijä Gerry Rafferty on kuollut. Hän menehtyi eilen keskiviikkona maksatautiin 63-vuotiaana Dorsetissä, Englannissa.

Gerry Rafferty kärsi vuosien ajan vakavasta alkoholismista, mikä aiheutti hänelle lopulta maksavaurion. Viimeiset päivänsä laulaja vietti Royal Bournemouth -sairaalassa, kun hänen maksansa oli lakannut toimimasta.

Rafferty nousi supertähdeksi 1970-luvulla, jolloin hänen julkaisemansa kappaleet Stuck in the Middle with You, Get it Right Next Tim ja Baker Street (katso video) nousivat kansainvälisiksi hiteiksi. Erityisesti viimeksi mainittu on vakiinnuttanut vuosien aikana klassikon aseman, ja sen ovat levyttäneet lukuisat yhtyeet ja artistit.