Kelly Osbourne pokasi rocktähden! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kelly Osbourne erosi viime kesänä kihlatustaan 22-vuotiaasta mallipoika Luke Worrallista. Kellyn kertoman mukaan Luke petti häntä monien naisten kanssa, joten ero oli ainoa vaihtoehto. Nyt neitokaisella on onneksi vihdoin ja viimein uusi mies kuvioissa. Kyseessä on brittiläinen muusikko Rob Damiani.

Damiani on suositun Don Broco –yhtyeen laulaja. Kelly kävi taannoin syömässä hänen kanssaan Nobu Berkeley –ravintolassa. Pariskunta poistui paikalta käsi kädessä ja uusi miesystävä on tyyliltään varsin erilainen kuin ex-sulhanen Worrall. Ulkonäöltään klassisen vanhanaikainen 26-vuotias Damiani on myös samanikäinen Kellyn kanssa. Tuoreista kuvista päätellen he ovatkin vielä tyytyväisiä toisiinsa. Lähde kertoi US Magazine –julkaisulle yksityiskohtia parin ensitapaamisesta.

– Kelly seisoskeli seinän vieressä, eikä hän puhunut kenellekään. Hänellä ei ollut hauskaa ja pojat pysyivät hänestä kaukana. Sitten Damiani tuli jostain ja alkoi juttelemaan hänelle. Hän halusi nostattaa Kellyn mielialaa ja parantaa tämän oloa. Näyttäisi siltä, että hän onnistui tässä, lähde kertoi US Magazine –julkaisulle.

Seksiä pariskunta ei ole kuitenkaan vielä harrastanut. Cosmopolitan-lehden helmikuun numeron haastattelussa Kelly paljastaa varsin yksityisiäkin asioita elämästään. Hän nimittäin paljasti, että on edellisen kerran harrastanut seksiä Worrallin kanssa, josta hän erosi jo puoli vuotta sitten. Julkkistähti on siis ollut kuuden kuukauden ajan selibaatissa.