Osbourne näännytti itseään – päiväkausia syömättä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on saanut viimeisen parin vuoden aikana vankan jalansijan julkkismarkkinoilla. Hänen varsinainen läpimurtonsa oli taannoinen Tanssii tähtien kanssa -kilpailu, jonka aikana hän laihtui huimasti.

Ennen televisiokilpailua Kelly nähtiin perheensä elämää seuranneessa realityohjelmassa ja lisäksi hän teki uraa myös laulajana. Nyt hän on paljastanut haastattelussa hieman huiman laihtumisensa taustoja. 25 kiloa puolessatoista vuodessa painoaan pudottanut tähti myönsi kokeilleensa kaikkea mahdollista ja olleensa pahimmillaan jopa päiväkausia kokonaan syömättä.

– Olen kokeillut kaikkia laihdutuskeinoja. Pahimmillaan olin kolme päivää syömättä ja kun en silti huomannut mitään dramaattisia muutoksia, en jatkanut sitä enää, Kelly kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Samalla Kelly myönsi tarvitsevansa edelleen terapiaa mielenterveytensä ja minäkuvansa takia.

– Käyn vieläkin terapiassa. Se on auttanut minua monilla elämäni osa-alueilla. Painonpudotuksella on valtava mielenterveydellinen vaikutus. Siinä ei ole kyse vain juoksupyörään nousemisesta, vaan sellaisen tekemisestä joka saa tuntemaan olonsa paremmaksi. Lihavana tyttönä eläminen Hollywoodissa ei ole mukavaa. Kukaan ei katso sinua kuten laihoja tyttöjä.