Eva Longorian meikki ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on kohuttu viime aikoina runsaasti shokkiuutisesta, jonka mukaan sekä näyttelijä Eva Longoria että hänen aviomiehensä Tony Parker hakivat avioeroa. Longoria kertoi syyksi Parkerin puhelimessa olleet sadat seksitekstiviestit, jotka olivat lähtöisin Parkerin joukkuetoverin vaimolta.

Eva Longoria on huhujen mukaan löytänyt uuden miehen, joka on näyttelijä Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruzilta. Lehtitietojen mukaan Eduardo on yöpynyt Evan luona jo monia kertoja. Nyt Eva on kuvattu julkkisjuhlissa hieman hämmentävässä lookissa, sillä hänen meikkinsä näyttää epäonnistuneen huomattavasti. Longorian silmien alla on nimittäin näkyvä valkoinen raita. Viihdelehdissä Evaa on nimitetty meikkinsä takia jopa pesukarhuksi.

Lähde kertoi OK!-lehdelle Longorian tavanneen myös ex-miehensä Parkerin viime kuussa. Lounastamassa ollut ex-pariskunta selvittelee vielä eron yksityiskohtia. Evan ystävät ovat taannoin paljastaneet myös naisen itsensä olleen erittäin tyly miestään kohtaan avioliiton aikana, sillä ura merkitsi naiselle suhdetta enemmän. Tämän vuoksi Parkerin uskotaan ajautuneen suhteisiin muiden naisten kanssa.