Kyllästyi turvatarkastajien kourimiseen – nainen lentokentälle alusvaateisillaan! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa lentokenttien turvatarkastukset ovat menneet hätävarjelun liioittelussa jo häiritsevän pitkälle, ja nyt eräs asiasta suivaantunut nainen on kritisoinut turvatarkastajien toimintaa erikoisella tavalla. Hän saapui nimittäin lentokentälle alusvaatteisillaan.

Kyseessä oli pyörätuolissa oleva muodokas kaunotar Tammy Banovac, joka tutkitaan poikkeuksetta pyörätuolinsa takia käsikopelolla. Banovac suivaantui turvatarkastajien toimenpiteisiin, jotka olisivat hänen mukaansa missä tahansa muualla tulkittu seksuaaliseksi ahdisteluksi. Niinpä hän saapui Oklahoman lentokentälle pyörätuolissaan, mutta pukeutuneena pelkkiin alusvaatteisiin.

Edellisenä päivänä Tammy Banovac ei ollut päässyt lainkaan lennolle, koska hänen pyörätuolistaan ja vaatteissaan havaittiin merkkejä räjähteissä käytettävistä nitraareista. Seuraavana päivänä hän saapui paikalle ilman vaatteita ja pääsi lopulta lennolle yhdessä koiransa kanssa. Neitokainen aiheutti lentokentällä luonnollisesti kovasti mielenkiintoa. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Nyt Yhdysvalloissa pohditaan oliko koko juttu todellista vai ainoastaan julkisuustemppu.