Legendaarisimmat solvaukset koottiin yhteen – nyt korvat punaisiksi! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisat legendaariset sanonnat ovat saaneet vuosikymmenien aikana alkunsa elokuvista, sillä letkautuksia on viljelty valkokankaalla aina siitä saakka kun elokuviin saatiin mukaan orkesterin soittaman musiikin sijaan aidot äänet.

Nyt elokuvamaailman legendaarisimmat solvaukset on koostettu yhteen videokoosteeseen, johon on saatu mahdutettua peräti sata sivallusta vuosikymmenten varrelta. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Mukana on parhaita pätkiä muiden muassa lukuisista huippusuositusta komedioista ja nuorisoleffoista aina animaatioihin saakka.

Nyt on hyvä mahdollisuus verestää muistoja muiden muassa muiden muassa Uhrilampaat, Good Morning Vietnam, E.T., Blues Brothers ja Prinssille morsian -elokuvien kohokohdista. Videokooste todistaa, että elokuvissa osattiin sivaltaa osuvasti jo vuosikymmeniä sitten.