Eva Longoria julkaisi seksikkään kuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa negatiivisissa merkeissä. Hän ja aviomiehensä Tony Parker hakivat yllättäen avioeroa, kun Eva löysi miehensä kännykästä seksiviestejä Parkerin joukkuetoverin vaimolta.

35-vuotiaalla Evalla on nyt mennyt yksityiselämän lisäksi huonosti myös liike-elämässä. Hänen orastava ravintolaimperiuminsa on nimittäin mennyt konkurssiin. Las Vegasissa sijaitseva klubi Eve ja ruokaravintola Beso haettiin molemmat konkurssiin perjantaina. Longorialle annettiin kuitenkin aikaa järjestellä yhtiönsä talousasioita uusiksi. Ongelmista huolimatta hän ihastutti eilen fanejaan julkaisemalla Twitter-blogissaan seksikkään kuvan itsestään. Kuvatekstissä Eva kertoi olevansa parhaillaan kuvauksissa Beso-ravintolassaan.

Eva Longoria on huhujen mukaan löytänyt uuden miehen, joka on näyttelijä Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruzilta. Lehtitietojen mukaan Eduardo on yöpynyt Evan luona jo monia kertoja. Lähde kertoi OK!-lehdelle Longorian tavanneen myös ex-miehensä Parkerin viime kuussa. Lounastamassa ollut ex-pariskunta selvittelee vielä avioeron yksityiskohtia.