Povipommin mies vakuuttaa: ”Älkää syyttäkö spermaani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen parin vuoden aikana brittiläinen julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa. Jordan kertoi taannoin Twitter-sivustollaan hänen ja Alex Reidin avioliiton olevan totaalisessa kriisissä. Syyksi on veikattu lapsettomuutta, sillä pariskunta on yrittänyt saada aikaan jälkikasvua.

Pricen puoliso Reid kertoo nyt syyn lapsettomuuteen olevan aivan muualla kuin hänen spermassaan. 37-vuotias Alex Reid kertoo siittiöidensä toimivuudesta faneilleen suunnatun nettisivuston kautta. Reidin lääkäreiltä kuuleman diagnoosin mukaan hänen siemennesteensä toimintakyky on erittäin hyvä, joten hedelmöityksen tulisi sujua helposti. Tällä hetkellä Katie Pricen hedelmöityshoidot ovat kuitenkin katkolla, koska hoidot ovat raskaita hänen keholleen. Tilanne ei kuitenkaan lannista Reidiä, joka uhoaa pariskunnan rakastavan toisiaan syvästi.

– Emme ole eroamassa, mutta tämä on vain minun mielipiteeni. Lapsensaanti onnistuu kyllä lähivuosien aikana, sillä minä olen kyvykäs mies. Spesialistit kertoivat minulle spermani laadun olevan ykkösluokkaista ja ylitse keskitason. Täten siittiöitä riittää ja voin saada lapsen lähitulevaisuudessa. Tämä edellyttää tietenkin myös vaimoni Katien hedelmällisyystason kohentumista. Rakastamme toisiamme edelleen ja se on tärkeintä, Alex Reid kertoi verkkosivustollaan.