Madonnalla suhde räppäri Vanilla Icen kanssa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme lokakuussa kuinka poptähti Madonna oli löytänyt uuden nuorukaisen rinnalleen. Mies on vasta 24-vuotias New Yorkissa asuva taustatanssija Brahim Zaibat. Häntä ennen Madonna on ollut parisuhteessa muiden muassa Sean Pennin, Dennis Rodmanin ja Guy Ritchien kanssa. Naisen valloitukset eivät kuitenkaan pääty tähän.

1990-luvun alussa Madonna tapaili nimittäin hiphop-artisti Vanilla Icea. Mies kertoi nyt tietoja suhteesta News Of the World –julkaisulle. Kahdeksan kuukauden suhde oli Vanilla Icen mukaan varsin hyvä, sillä Madonna oli upea rakastajar. Madonna oli vanhempi kuin Vanilla Ice, mutta tämä ei haitannut räppäriä. Suhde päättyi valitettavasti Madonnan julkaiseman Sex-kirjan takia. Vanilla Ice ei voinut hyväksyä popkuningattaren elämäntyyliä, sekä tapaa jolla tämä kertoi miehistään ja suhteistaan kirjassa. Miehen mukaan kaikki oli hyvin loukkaavaa tekstiä häntä kohtaan.

– Kirja loukkasi minun tunteitani. Kaikki se tieto teki Madonnasta lutkamaisen ja halvan. Minua hävetti olla osa sellaista pakettia. Minulle tuli halpa olo, ja tämä tunne johtui Madonnan käyttäytymisestä. Kirjasta selvisi kuinka hän käyttää miehiä. Kaiken lisäksi minä olin julkaisuajankohtana vielä hänen miesystävänsä, Vanilla Ice kertoi News Of the World –julkaisulle.