Itsemurhaa yrittänyt Owen Wilson saa lapsen – onni kukoistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin valkokankailla Pienin painajainen perheessä -elokuvaa tähdittävä näyttelijä Owen Wilson on kokenut elämässään rajuja aallonpohjia, mutta nyt on kuitenkin aihetta iloon. Eilen hänen ja Jade Duellin kerrotaan nimittäin odottavan perheenlisäystä.

Kaiken lisäksi X17-julkaisu kertoo lapsen syntyvän nyt päivänä minä hyvänsä, eli Wilson on onnistunut pitämään onnellisen perheuutisensa salassa lehdistöltä. Pariskunta on parhaillaan Havaijilla, jossa lapsen on määrä saapua maailmaan.

Vielä kolmisen vuotta sitten tilanne oli Wilsonin kohdalta hieman toisenlainen, sillä hän yritti itsemurhaa 26. elokuuta 2007.  Veli löysi tajuttoman näyttelijän ja pelasti hänen henkensä. Poliisin saaman hälytyssoiton mukaan tapaus oli alusta saakka selvä itsemurhayritys. Wilson oli viiltänyt molemmat ranteensa auki ja ottanut yliannostuksen lääkkeitä.