Eliza Doolittle hurmasi rannalla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Britanniasta singahti viime kesänä maailman tietoisuuteen uusi poptähti, joka kolahti tyylillisesti samaan genrelaatikkoon Anna Puun, Amy Winehousen ja Lily Allenin kanssa. Raikasääninen Eliza Doolittle on sittemmin soinut tiuhaan myös Suomen radioaalloilla, ja nyt hän on ehtinyt lomailemaan.

Brittilistan ykköseksi suoraan noussut tumma neitokainen on nyt bongattu viettämässä lomaansa Barbadoksella. 22-vuotias laulaja esittelee pieniin bikineihin verhotun seksikkään ja hoikan vartalonsa. Aalloista nauttiva tähti viettää lomaansa ystäviensä kanssa.

Paluuta takaisin Iso-Britanniaan ei ole vielä suunniteltu, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan pitkä loma. Neito kertoi taannoin haluavansa nauttia kunnolla lämpimästä merestä ja auringonpaisteesta, koska kotimaa on kylmä ja luminen.

– Iso-Britannia on täynnä lunta. Haluan lomani ajaksi aurinkoon ja hiekkarannalle, jotta selviäisin talvesta kotimaassani. Onneksi saan laulaa kotona, sillä rakastan tekemääni musiikkia. Tiesin jo 12-vuotiaana haluavani laulajaksi. Se oli ainoa ammatti, joka kiinnosti minua. En ole erityisen hyvä missään muussa, joten keskityin uraani jo alussa aivan täysillä. Kirjoitin lyriikoita, ja sain harjoitella niiden esittämistä ystäväni isoveljen studiolla. Tämä isoveli auttoi minua suuresti ensimmäisten vuosien aikana, Eliza Doolittle kertoi Metro-lehden mukaan.