Jersey Shoren povipommien villi tanssi hotellihuoneessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuttu The Jersey Shore -realityohjelma on saavuttanut erityisesti Yhdysvalloissa valtavan suosion. Paljosta parjauksesta huolimatta sarjan suosio on ollut viime aikoina vain kasvussa, ja se on rikkonut samalla myös realitysarjojen katsojaennätyksiä. Nyt sarjan neitokaisia nähdään kotivideolla.

Verkossa on nimittäin julkaistu seurueen hotellihuoneessa kuvattu video, jossa juopuneet Snooki, Jwoww, Deena ja Ronnie nähdään juomassa puna- ja kuohuviiniä sekä tanssimassa villisti I Am Not A Whore -nimistä kappaletta, joka kieltämättä sopii varsin hyvin juuri tämän sarjan tähdille. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut viime päivinä useaan otteeseen otsikoissa myös alastonkuviensa merkeissä. Hänen entinen poikaystävänsä on kaupitellut realitytähden nakukuvia eniten tarjoavalle, mutta Farley vaatii oikeudessa myyntikieltoa kuville. Realitykaunottaren mukaan kuvat ovat laittomia, koska hänet oli nukutettu. Poikaystävä tosin kertoi, että kuvissa Jwoww keikistelee kameran edessä alastomana, seisaaltaan ja kädet lanteilla. Kaikkea muuta kuin nukutettuna siis.