Tältä vieroituksesta päässyt Lindsay Lohan näyttää nyt

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan vapautui oikeuden hänelle määräämästä pakollisesta vieroitushoidosta 3. tammikuuta. Sen jälkeen hän muutti kauas Hollywoodin houkutuksista, Venice Beachille Santa Monicaan. Samalla Lohan on ryhtynyt panostamaan myös terveyteensä uudella tavalla.

Lindsay Lohan käy nimittäin nykyisin säännöllisesti kuntosalilla. Neitokaisen ulkonäkö onkin edukseen salivaatteissa. Hänet ikuistettiin vastikään kuntosalinsa liepeillä tiukoissa mustissa housuissa ja t-paidassa. Aurinkolaseihin pukeutunut tähti vaikuttaa fanien mielestä tyytyväiseltä elämäänsä. Lohan muutti entisen naisystävänsä Samanta Ronsonin naapuriin.

X17-julkaisun mukaan Lindsay ja Samantha poistuivat taannoin Ronsonin talolta hänen Porschellaan todennäköisesti yhteiselle illalliselle. Viime viikolla Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Lindsay rakennuttaa talojen väliin korkean muurin, jotta Samantha ei näkisi omalta pihaltaan näyttelijän pihalle.