Urheilutähden uskottomuus aiheutti toisenkin avioeron

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin syksyllä kuinka Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Eva Longoria haki avioeroa, kun hänen miehensä Tony Parker jäi kiinni uskottomuudesta. Urheilutähdellä oli nimittäin suhde hänen joukkuetoverinsa vaimon kanssa.

Joukkuetoveri Brent Barry ja hänen vaimonsa Erin Barry olivat Longorian perheen läheisiä perheystäviä, mutta kulissien takana Tony ja Erin olivat vielä oletettua läheisempiä ”ystäviä”. Tänään TMZ uutisoi, että Longorian ja Parkerin lisäksi nyt myös Barryt ovat hakeneet virallisesti avioeroa. Tämä siitä huolimatta, että Erin on kiistänyt olleensa suhteessa Tony Parkerin kanssa.

Barryt ehtivät olla naimisissa peräti 13 vuoden ajan. He hakevat kahden lapsensa yhteishuoltajuutta. Vaimo vaatii mieheltään 4.000 dollarin kuukausittaista elatusmaksua. Viime viikolla Hollywoodin seksikkäimpien sinkkujen joukkoon rankattu Eva Longoria etsii parhaillaan uutta rakkautta Penelope Cruzin veljen kainalosta.