Jake Gyllenhaalin julma ero – jätti laulajan puhelimessa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdemaailmassa on seurattiin viime vuoden lopulla tiiviisti uuden julkkisparin suhdetta, kun näyttelijä Jake Gyllenhaal ja laulaja Taylor Swift ryhtyivät lokakuussa seurustelemaan. Pari kuitenkin erosi vastikään, ja nyt eron taustoista on saatu lisätietoja.

Elokuvatähti Jake Gyllenhaal ei pystynyt kohtaamaan Taylor Swiftiä, joten hän jätti tämän puhelimitse. Miehen nolosta tyylistä kertoo Us Weekly –lehti. Lehden mukaan Gyllenhaal ei ole kuitenkaan ainoa tähti, joka on syyllistynyt moiseen julmaan tapaan. Muiden muassa Joe Jonas teki saman Swiftille vuonna 2008. Lähde kertoo eron Gyllenhaalista olleen Swiftille todella kova paikka, sillä artisti on erosta ja eroamistavasta murtunut.

– Jake vain soitti ja jätti puhelimessa, ja tämä on mielestäni todella noloa ja julmaa. Taylor on nyt masentunut ja hänen sydämensä on särkynyt. Taylor ei tiedä edes syytä, miksi Jake halusi eroon hänestä. Se vaivaa häntä suuresti. Taylor Swift ei ollut oma itsensä People’s Choise Awards –gaalassa, sillä hänet on totuttu näkemään pulppuavan energisenä. Nyt se piirre oli poissa, lähde sanoi Us Weekly –lehdelle.