Lindsay Lohanilla todelliset turbohuulet

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan vapautui oikeuden hänelle määräämästä pakollisesta vieroitushoidosta 3. tammikuuta. Sen jälkeen hän muutti kauas Hollywoodin houkutuksista, Venice Beachille Santa Monicaan. Samalla Lohan on ryhtynyt panostamaan myös terveyteensä uudella tavalla, mutta hänen kasvoissaan on nyt jotain vialla.

Lindsay Lohan käy nykyisin säännöllisesti kuntosalilla. Tuoreissa salikuvissa huomio kiinnittyy kuitenkin neidon kasvoihin, ja tämä johtuu hänen huulistaan. Varsinkin ylähuuli on todella turvonneen näköinen, ja se herättää epäilykset kosmeettisista toimenpiteistä. Varmuutta tapahtumista ei kuitenkaan ole.

Salilla Lohan nähtiin tällä kertaa tiukassa ja paljastavassa”True Beauty Is Within” –paidassa ja mustissa trikoissa. X17 Online -julkaisun mukaan paita voisi olla merkki Lohanin ironisesta huumorista. Tähti ei ole vielä kiistänyt väitteitä huulioperaatiosta.

Päihdeongelmiensa kanssa painiskeleva tähti saa tällä hetkellä apua tilanteeseensa kollega Tom Hardylta. Inception-elokuvaa tähdittänyt Hardy ymmärtää Lohania, sillä myös hän on kamppaillut erilaisten päihteiden kanssa. Mies haluaa auttaa Lohanin eroon riippuvuudestaan, sillä seuraava päihderikkomus veisi Lohanin vankilaan.

– Hardy taisteli eroon alkoholista ja muista päihteistä noin seitsemän vuotta sitten. Hän on pystynyt pysymään erossa aineista, ja nyt hän neuvoo Lohania tekemään saman. Mies auttaa nuorta tähteä, jotta tämä ei toistaisi hänen tekemiään virheitä. Hardy haluaa Lohanin pääsevän kuiville, jotta tämä ei joutuisi vankilaan. Tähti ottaa avun kiitollisena vastaan, lähde kertoi TMZ-julkaisulle.