Rattijuoppo ajoi henkilönostimella – nosti itsensä poliisin ulottumattomiin! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta löytyy lukuisia videoita, joissa nähdään kuinka poliisi ajaa takaa rikollisia ja pidättää heitä. Nyt verkossa leviää kuitenkin video poikkeuksellisesta rattijuopumuksesta. Yhdysvalloissa yhden miehen poliisipartio huomasi nimittäin miehen ajelevan kadulla henkilönostimella.

Poliisi pysäytti miehen ja huomasi tämän juovan ajaessaan olutta. Päihtynyt mies kieltäytyi tulemasta alas ja kaiken lisäksi ”pakeni” poliisia nostamalla itsensä henkilönostimella poliisin tavoittamattomiin. Tempaus ei kuitenkaan auttanut, sillä paikalle hälytetty palomies katkaisi hydrauliikkaletkun ja sai nosturin laskeutumaan. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

– Minä maksan sinun palkkasi, minä maksan sinun palkkasi. Minä tiedän oikeuteni! Mies huusi pidätystä vastustaessaan.

Töihin matkalla ollut nosturimies päätyi putkaan ja sai syytteen rattijuopumuksesta.