Vanha suola janottaa – Taylor Swift ikävöi videollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa seurataan tarkasti kantritähti Taylor Swiftin elämää ja rakkaussuhteita. Tähti erosi vastikään elokuvatähti Jake Gyllenhaalista, joka jätti hänet puhelimitse. Neidon uskotaan nyt haikailevan Twilight-tähti Taylor Lautnerin perään.

Taylor Lautnerin ja Taylor Swiftin suhde päättyi eroon joulukuussa 2009. Swift kertoi tuolloin asiasta Us Magazine –julkaisulle. Hän kertoi eron olevan todella tuskallinen, sillä hän ei olisi halunnut sen tapahtuvan. Swiftin uusimmalla Speak Now -albumilla on Back To December -kappale, joka on Sugar Scape –julkaisun mukaan tehty Swiftin ja Taylorin suhteesta. Kappaleen musiikkivideossa Taylor Swift ilmaisee suruaan ja ikäväänsä voimakkaalla tavalla.

Taylor Swift kertoi taannoin laulavansa ex-poikaystävistään mielellään, sillä hänen laulunsa ovat kuitenkin kertomuksia hänen omasta elämästään. Laulajakaunotar on tapaillut Lautnerin ohella muiden muassa Glee-tähti Cory Monteithia. Yksi naisen ex-miehistä on joidenkin huhujen mukaan John Mayer, ja hänen epäillään olevan Swiftin inspiraatio kappaleessa Dear John.