Adam Levine ja Anne Vyalitsyna sänkyhommissa keskellä katua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen suosikkiyhtye Maroon 5 saapuu keväällä ensimmäistä kertaa konsertoimaan Suomeen. Supersuosittu bändi esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 16. maaliskuuta. Nyt bändin keulahahmo Adam Levine on aiheuttanut hämmennystä tyttöystävänsä kanssa kadulla.

Pari viikkoa sitten Levine nähtiin alastomana kampanjamainoksessa, jolla on määrä kerätä varoja kives- ja eturauhassyövän tutkimukseen ja hoitoon. Kyseinen kuva julkaistaan Cosmopolitan-lehden helmikuun numerossa. Mies itse kertoo lehden haastattelussa viettävänsä paljon aikaa alastomana. Jopa niin paljon, että se on ollut muiden mielestä sopimatonta.

Nyt hän onkin tehnyt huippumalli-tyttöystävänsä Anne Vyalitsynan kanssa julkisella paikalla jotain sellaista, joka on saanut silminnäkijät hieraisemaan silmiään. Heidät molemmat nähtiin nimittäin alusvaatteisillaan sänkyhommissa yleisellä paikalla. Kyse oli videokuvauksista, jotka vetivät paikalle runsaasti silminnäkijöitä.

Maroon 5 -yhtyeen kolmas pitkäsoitto Hands All Over näki päivänvalon viime syksynä. Bändin kaksi aikaisempaa studiolevyä ja niiden väleissä julkaistut livelevyt ovat myyneet maailmanlaajuisesti lähes 15 miljoonaa kappaletta.