Koira ”väänsi tortut” uutistoimittajan pöydälle suorassa lähetyksessä – katso hulvaton video

Nettivideot · Stara.fi

Suorissa televisiolähetyksissä voi tapahtua lähes mitä tahansa, erityisesti kun mukana on eläimiä. Nyt tästä on saatu varsin oivallinen esimerkki, kun koiranpentu oli mukana uutislähetyksessä.

Jostain syystä koiranpentu oli nostettu neljän toimittajan eteen pöydälle, jossa se pyöri hieman hätääntyneen oloisena. Ilmeisesti koiran ulkoilutus oli jäänyt väliin ennen lähetystä, sillä koira päätti lopulta helpottaa oloaan ulostamalla pöydälle suorassa lähetyksessä.

Toimittajat eivät moisesta juuri hätääntyneet, vaan keskustelu jatkui kaikesta huolimatta. Lähimpänä istunut miestoimittaja joutui pitämään hetken aikaa kiinni nenästään, kunnes tuoksut levisivät lopulta koko studioon. Välikohtauksen jälkeen koira nostettiin lattialle. Katso video tästä tai artikkelin yltä.