Näin tehtiin The Green Hornet -elokuva – katso video

StaraTV Viihde · Stara.fi

Yhdysvalloissa hienosti menestynyt The Green Hornet -elokuva sai Suomen ensi-iltansa eilen perjantaina. Nyt StaraTV:ssä nähdään Suomessa yksinoikeudella elokuvan Making Of -videokooste.

Elokuvan tähti ja tuottaja Seth Rogen kertoo ohjelmassa muiden muassa miten hän päätyi tekemään elokuvasta 3D-version. Michael Gondryn ohjaaman toimintaelokuvan pääosissa nähdään Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Christoph Waltz ja Edward James Olmos.

Elokuva kertoo Britt Reidistä (Seth Rogen), joka on Los Angelesin suurimman sanomalehti-imperiumin perijä. Kun hänen isänsä mediamoguli James Reid (Tom Wilkinson) kuolee yllättäen, Britt tutustuu yhtiön keksijäneroon nimeltä Kato (Jay Chou). Yhdessä he tajuavat, että heillä olisi rahkeet tehdä elämällään jotain merkittävää ja astua samalla pois James Reidin varjosta.